Indien u nog niet bekend bent met onze school dan kunt u een kennismakingsgesprek plannen. Neem tijdens werkdagen even contact op met onze school. Als u uw adresgegevens afgeeft of naar school mailt, krijgt u de schoolgids en de laatste nieuwsbrief toegestuurd. De schoolgids is ook in te zien op onze site, maar in papieren versie leest het wellicht makkelijker. Het kennismakingsgesprek wordt verzorgd door de locatieleider dhr. Cor de Jong. Hij geeft u alle informatie m.b.t. onze school qua opzet, leermethodes, omgaan met de leerlingen en met elkaar, de groepen etc. Uiteraard krijgt u ook een rondleiding door onze school.

U kunt dit formulier gebruiken om uw kind in te schrijven op OBS De Tunnel. Het formulier kunt u inleveren bij de administratie van onze school.