1 smallOp 18 mei hebben we met de leerlingen van groep 6, 7 en 8 een bezoek gebracht aan oorlogsmuseum Vitallity in Kapelle. We hebben een rondleiding gekregen in het museum en een film bekeken over de Franse Slag. De film  was erg indrukwekkend omdat er beelden van Schore werden getoond  en sommige leerlingen hun eigen huis of straat herkenden.

Op 19 mei hebben we samen met groep 5 en 6 van  het Lycee Vincent van Gogh uit Den Haag een bezoek gebracht aan het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp, geknutseld  en de herdenkingsceremonie bijgewoond op de begraafplaats in Kapelle. De kinderen hebben tijdens de herdenkingsceremonie het volkslied gezongen en bij elk graf een rode roos neergelegd. Bekijk hier een paar foto's

Dianne