Bijzonder tevreden leerlingen !!! De uitslagen van de Leerlingen-tevredenheidspeiling kwamen net voor de Herfstvakantie door middel van een dik rapport binnen. Het bureau “Scholen met succes” uit Haarlem analyseerde de reacties van de 16 leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van OBS De Tunnel. Naast de uitslagen en analyses van de 83 vragen kwam er ook een algemeen rapportcijfer dat de leerlingen voor hun school geven naar voren. Op een schaal van 1 tot en met 10 gaven de kinderen van OBS De Tunnel hun school het cijfer 9,12. Landelijk rapportcijfer is 8,08 (vergelijkingsgroep ruim 70000 leerlingen en meer dan 1100 scholen). Een heel mooi rapportcijfer dus !! In de komende weken worden de uitslagen in en met het schoolteam nader bekeken en besproken. Daarna worden er acties opgesteld om mogelijke verbeterpunten aan te pakken. Ouders krijgen hierover voor de Kerstvakantie nadere informatie. Maar voor nu een tevreden gevoel !!! Lees hier het hele rapport!