IMG 1760Op woensdag 10 december werden 7 kandidaten voor Kinderburgemeester 2015 ontvangen op het gemeentehuis. Er waren kinderen uit alle kernen vertegenwoordigd. Voor Schore was dit Lisa Dorrepaal. Ze had zich uitstekend voorbereid op deze "wedstrijd". Er was een voorstelrondje, een quiz (Lisa had alle vragen goed) en er moest een speech worden gehouden. Lisa's speech zat vol met Schoorse zaken. Dat dit gewaardeerd werd, bleek toen de uitslag kwam. Samen met een jongen uit Biezelinge bleef ze over als kandidaat-kinderburgemeester. Op maandagavond 5 januari moet Lisa tijdens de nieuwjaarsreceptie opnieuiw een speech houden voor alle aanwezigen. De dan aanwezige mensen bepalen dan via een stemronde via de nieuwe kinderburgemeester wordt. Dit betekent dat we alle Schorenaren oproepen om naar de nieuwjaarsreceptie te komen om allemaal hun stem op Lisa uit te brengen. Als het net zo goed gaat als op woensdag 10 december maakt ze een goede kans. We duimen voor je, Lisa en zijn nu al trots op je dat je het zover hebt geschopt!!!