Kerstmannenloop en kerstmarkt een succes!

Zaterdag 21 december vond tijdens de Schoorse Kerstmarkt de eerste kerstmannensponsorloop plaats in de geschiedenis van Schore. Een initiatief van onze werkgroep want voor al onze acties moeten we een beroep doen op een financiële bijdrage van jullie als betrokkenen. De kinderen en ouders hebben ontzettend goed hun best gedaan. Een half uur lang rondjes rennen om de kerk heeft geresulteerd in bedrag van ruim € 750,-!!

Op de kerstmarkt stonden we met een kraam, waar we cadeaus en zelfgemaakt lekkers van ouders en leerlingen hebben verkocht. Hiermee hebben we ca. €200,- opgehaald. Ook druppelen de sponsoren binnen. We vinden het heel mooi om te zien waar een klein dorp groot in kan zijn.

Dit betekent dat we dus verder kunnen met onze acties om aandacht te vragen voor behoud van de enige en uitstekende basisschool van Schore!
En natuurlijk gaan die er weer komen, we hebben plannen zat.

Hartelijke groeten,

De Werkgroep Behoud OBS de Tunnel

Ps. Denk allemaal aan de handtekeningen en kijk ook eens op DE website van Schore www.hartvoorschore.nl